Om Ingenjören

Ingenjören är fackförbundet Sveriges Ingenjörers medlemstidning. Medlemmarna är tidningens primära målgrupp. Vi är en självständig redaktion som skriver om sådant som rör ingenjörslivet: om fackliga frågor, utbildning, arbetsmarknad, hälsa, teknik och miljö. Vi publicerar kortare nyheter och fördjupningar samt skickar ut ett nyhetsbrev varannan vecka. För att börja prenumerera på Ingenjörens nyhetsbrev kan du anmäla dig här.

Om du vill höra av dig till oss kan du:
Mejla: ingenjoren(at)sverigesingenjorer(punkt)se
Eller ring via växel: 08-613 80 00

Chefredaktör och ansvarig utgivare för Ingenjören är Karin Virgin.
karin.virgin(at)sverigesingenjorer(punkt)se

Reporter: Sture Henckel
sture.henckel(at)sverigesingenjorer(punkt)se

Reporter: Ania Obminska
ania.obminska(at)sverigesingenjorer(punkt)se

Ingenjören 4/2017

Omslag_4_2017Nummer 4 är ute nu! Klicka på omslaget och läs. Det finns också att ladda ner som pdf här, samt genom www.Qiozk.se. Äldre nummer hittar du under Magsinet/Arkiv i toppmenyn eller här.

Om kommentarer

Vi på redaktionen har bestämt oss för att ha en restriktiv policy när det gäller vilken ton som tillåts i kommentarerna på hemsidan, för att hålla en så hög nivå som möjligt på diskussionerna.  Vi vill inte censurera några åsikter, men förbehåller oss rätten att inte godkänna kommentarer som innehåller någon form av personangrepp eller som på annat sätt kan ses som stötande. Vi kommer också att avvisa irrelevanta kommentarer.Om vi väljer att inte godkänna en kommentar, kontaktar vi i regel den som har skrivit kommentaren (förutsatt att en korrekt mejladress finns angiven) och ber honom/henne att omformulera sig. Tre veckor efter en artikel publicerats stänger vi kommentarerna till den.Vi prioriterar kommunikation med våra medlemmar framför anonyma kommentarer där det inte går att se vem som skriver.

LEDIGA JOBB

 

Projekteringsingenjör
Höganäs AB

Underhållsingenjör
Sydvatten AB

Sales Director
Applied Nano Surfaces

Exploateringsingenjör
Köpings kommun

GIS-samordnare
Köpings kommun

Processutvecklare
Uddeholms AB, Hagfors

Kvalitet- och miljöchef
Permascand

Projektledare
Ale kommun

Byggledare

Laholmsbuktens VA

GIS-ingenjör
Skara kommun

Systemingenjör miljötålighetsteknik
Saab

Sr Forsknings o utv ingenjör
Domsjö Fabriker

Standardiseringen - ditt strategiska verktyg. Svensk Elstandard
fackliganyheter